Tantvarning

I går fick jag post med saker som jag hade beställt. Först så tänkte jag att jag ska börja skriva i en lite annorlunda kalender än vad jag brukar göra. Jag har alltid haft en Filofax men det här året har jag inte haft någon kalender och det har jag saknat jättemycket. Så nästa år kör jag med en färgglad kalender med fina citat i. Jag har nämligen bestämt mig för att varje kväll ska jag skriva upp tre saker som jag känner att jag är tacksam för och att jag även kan komma ihåg alla mina möten. Det kommer bli så bra och kul.Blev ingen bra bild men ni ser dom fina bilderna. På tal om mörker så fanns det även två stycken reflexband till oss. Så nu kommer vi gå som blinkande julgranar, ja vi kan även stänga så det inte blinkar men det är mycket roligare med ett blinkande ljus. Du fäster den på en väska eller dig själv, jag ska ta en bild sen när den är i action så ni får se.


Sist men inte minst och nu är det stor tantvarning så har jag skaffat en väska med hjul men det bästa är att du kan fälla ihop den och lägga den i din väska när du inte använder den. Sen är den inte så snygg men du kommer synas bra med den. Har använt den idag och tyvärr är den lite för kort för långa mig men jag ska fixa något snörre runt handtaget. I morgon ska jag berätta för er vad jag har gjort idag men kan säga er att det handlar om att jag måste gå ner och tvätta kläder. Ni får veta mer imorgon puss på er och må så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *