Jag måste ha en hund

I dag när jag satt i väntrummet till min astmasjukgymnast hittade jag en hundtidning. Alltså det bara skriker köp hund. Jag ser så många hundar när jag är ute och jag blir helt förvirrad, vilken hund ska bli min. Vilken hund ska jag ge en massa kärlek till. Det finns så många coola raser. Jag får fortsätta leta. 


Till något helt annat så gick det bra hos Annika och nu är jag klar men jag fick en tid hos dietisten och på tal om tid så fick jag även min kallelse till doktorn för mina åderbråck. Jag blev lite chockad för jag hade väntat mig att dom skulle höra av sig långt fram i tiden. Det var vad jag hoppades på, jag har ju hört och läst om långa köer. Så jag ska dit nästa vecka men jag tror att jag avbokar tiden för vi funderar på att resa bort som ni märker så är vi ute i god tid när det gäller planering av resan. Nej vi får sätta oss ner och titta runt lite. Må så gott 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *