Jag har just nu gjort en så cool sak

För en halvtimme sen fick vi vara med om en cool grej. Vår vän Axel frågade om vi hade lust att följa med och filma med en drönare och det säger man inte nej till. Han behövde få lite bilder över motorvägen. Behöver jag säga att vi två var som barn på julafton så coolt.
​[wpvideo THmRJhmf]​
Det blev så bra bilder och det här kommer sen komma på tv. Sen när vi precis hade packat ihop drönaren kommer det en bil som stannar och frågar oss om vi har sett någon bil köra förbi. Vi höll på att dö för det var polisen och vi tänkte att nu har någon ringt att några skumma personer står på vägen och flyger med en drönare. Polisen kör iväg efter vi säger att en bil har kört förbi och vi går lättad hemåt. Nu ska vi dricka te för det var jättekallt ute. Hösten är här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *