En ny test på gång

I dag har jag hämtat ut min medicin och när man läser om vilka biverkningar man kan få vill man ju kasta in handuken. Jag gillar inte att ta medicin och jag har haft turen att jag inte har tagit mycket medicin i livet men en sak vet jag att jag skulle aldrig läst foldern om vilka biverkningar man kan få. Ja vi får se. Till något helt annat så köpte jag en ny Smothie. 


Den här gången var det lime, lemon och mintsmak. Den var ganska så syrlig men efter ett tag hade man vant sig och då var det helt okej. I dag var jag extra glad över när jag la ut företagsbilder på fb och Instagram. Så snygga men vi får lite hjälp av ett proffs. Måste visa er dagens bild. Snyggt eller hur. 


Dags för kvällens kopp te. Vi hörs 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *