AW med dottern min

Min dag har varit lite ner och mycket upp. Först var jag hos doktorn som skickade en remiss till en doktor som ska titta på mina åderbråck men jag kan tydligen glömma laserbehandling. Blir det något så blir det operation men vi får se vad den andra doktorn säger. Sen åkte jag in till stan och jag blev så glad för jag hittade något som jag har letat länge efter. Kan visa er sen vad det är för något. Gick sen en snabbis in på zara, och där hittade jag lite saker som jag vill ha men jag skulle möta Emilia så jag får ta det en annan dag.  Vi skulle på ett event startuppbar. Vi hade så kul och vi har träffat så många trevliga människor. Min dotter sa att det här får bli en månadstradition och jag håller med henne. Småföretagare behöver nätverka medvarandra.

Nu är det hem och ta på sig mysbyxor och dricka en kopp te. Jag har verkligen fått lite att tänka på. Må så gott så hörs vi 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *