En ny sak att testa

Ja då har jag hittat nya saker att testa. Bra storlek på flaskan och jag gillade även att flaskan var gjord i glas. Bra att minska ner på plasten. Smaken var päron, citrongräs och grönkål. Den var helt okej för mig.


Jag gjorde en sån här övning igår på träningen. Tänk er en jättestor pilatesboll som du ska ligga på rygg  på bollen. I händerna ska du ha en hantel. Armarna rakt upp i luften och sen ska du svänga armarna åt höger och vänster.


Typ så här ser det ut. När jag sen ska rulla ner så ramlar jag ner och slår i benet i några hantlar som ligger på golvet. Aj sa jag och på kvällen går jag runt och tror att jag har träningsverk men det visar sig att jag har en stor bula och ett blåmärke. Bra att träna. I morgon ska jag till doktorn och visa upp mitt ben. Har lite åderbråck efter fyra graviditeter som doktorn måste titta på och på kvällen ska jag ut på äventyr men det får ni se och höra mer om i morgon. Må så gott Kramisar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *