Jag har träningsvärk

Vår ledare kör hårt med oss, men det är väldigt kul att träna i en liten grupp. Vi puchar varandra och har väldigt kul. Det är lite tråkigt att det är snart slut och jag har fortfarande inte hittat någon ny träningsform. Jag måste ha ett nytt alternativ innan jag slutar annars kommer jag tappa allt jag har fixat fram till nu. Tråkigt att träning är en färskvara.  I dag har vi haft besök av sotaren, allt såg bra ut förutom att några takpannor hade gått sönder. Så nu måste vi fixa det. När sotaren gick sa han då ses vi om tre år och då tänkte jag när vi köpte huset kom sotaren en gång om året. Sen blev det två år och nu är det tre år. Vi har bott 25 år i huset och nu fick jag lite hicka. Det är ju sjukt många år.  


Titta vad jag har hittat är den inte för söt. Jag har dock ingen erfarenhet av blandrashundar. Nej nu ska jag fortsätta leta efter fler hundar


Yorkie Poo (Yorkshireterrier + pudel)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *