Nu har jag landat i soffan

I dag har det varit en sån dag då inget särskilt har hänt. Jag har plockat runt lite och le har kämpat med altangolvet. Det gick inte bra idag för vår borrmaskin orkade inte borra igenom visa stenar. Vår borrmaskin gillade inte svarta stenar så vi kom inte så långt som vi hade hoppats på. Nu hoppas jag att vi kan låna en borrmaskin som gillar svarta stenar av våra kompisar.  Jag har länge tänkt ge er ett tips som jag fick av min dotter, men det har hela tiden kommit något annat. Nu ska ni allafall  få höra. Om du har tröttnat lite på smaken av din havregrynsgröt kan du hälla i kanel i kastrullen och sen rör du runt. Koka din gröt och sen får du en väldigt god gröt. 


Nu ska jag titta på nyheterna och se vad  som händer i Spanien. Världen är bra tokig. Må så gott 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *