Min kompis idag

I dag har jag inte behövt att gå på något träningspass för det har jag haft hemma. Jag har kört en skottkärra full med jord, ner från några trappsteg och sen upp igen och hämta mer jord. Alltså hur mycket jord kan det finnas. Vi skulle ju bara jämna till lite. Sen när det var klart skulle vi bara få ihop så att bräderna låg rakt. Ja ni hör själv att det har varit ett tungt arbetspass, men med bra musik går allt. Nu imorgon hoppas jag att vi ska börja banka på brädorna. Jag kände att plötsligt blev det väldigt kallt,så  då var det dags att gå in och fixa lite middag. 


Min köttdag idag så då fick det bli köttbullar.  Jag brukar alltid spara en liten skvätt vin till lite senare när jag ska mumsa på lite choklad. Som vanligt går jag på all reklam så nu ska jag testa 


Nu ska tre personer komma överens om vilken film vi ska se, så det blir ingen lätt uppgift. Må så gott. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *