Nu börjar vi snart vandra igen

Jag tycker att den här tiden är så bra att vandra, inte för varmt och inte för kallt. Så jag tog en sväng till biblioteket och lånade två böcker om tips på vandringsleder. Jag ska faktiskt gå ut och se om jag kan köpa dom, för jag vill gärna ha dom själv. Jag kommer börja att gå från sidan ett till sista sidan, ja jag vet jag är tokig. Jag har dock sett att en av vandringslederna måste man åka roddbåt, så det får jag se hur det blir med det. Har lite svårt att se mig i en roddbåt. Dock måste vi först bli klar med altangolvet och slänga allt skräp som vi har samlat på oss. Sen ska vi bara mysa och ha det bra. Le har äntligen semester. 


Här ser ni bästa matlådan, den är supersmart. Vill du själv ha en sån hittar du den i vår webbshop formofunktion.com Den finns i flera coola färger.

I dag tog jag en sväng till panduro för jag har en sak jag vill testa att göra. Om det går bra så berättar jag för er men det jag ville berätta var att det var en jättegullig tjej som ägnade en hel halvtimme med att hjälpa mig. Tack för fin service och det var mycket folk i butiken så det var inte så att hon inte hade något att göra. Det är så man ska ta hand om sina kunder.

I dag fick vi två eller tre roliga besked. Det första var att vår äldsta son fick sitt examensbevis och vår andra son Hj fick jobbet. Så nu ska han bestämma sig om han ska ta det eller stanna kvar. Inget lätt val. Det tredje var att vår vän ax fick också ett jobb. Så en bra dag som vi nu tänker avsluta med en gammal Humphrey bogart film. Vi hörs ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *