Jag håller med

Sluta experimentera – låt flickor vara flickorDebattören: Det är dags att uppfostra våra barn som individer och inte förneka dem deras könAtt förbjuda våra barn att leka med en viss leksak eller ha på sig ett visst klädesplagg vore att förneka våra biologiska skillnader, det som karaktäriserar det kvinnliga och det manliga, skriver Laila Högfeldt. Jag läste Aftonbladet och såg den här artikeln och Jag får säga att jag håller med. När barnen är små är det viktigt att de får ett jag, vem är jag. Ska man då hålla på att förvirra barn. Nej det tycker jag inte, du är en pojke och du får leka med det du vill och du får klä dig precis som du vill. Samma sak gäller för flickor. Du ska bara ge ditt barn med massor av kärlek och din tid. Njut när dom är små, tiden går så fort. 


Något som är viktigt är att prata och lyssna på sina barn, det har du igen när dom kommer upp i tonåren. Lär dina barn vad som är rätt och fel. Sätt gränser och ha tydliga regler. Jag har uppfostrat tre pojkar och en flicka så jag vet vad jag pratar om.   Vi har alltid suttit och pratat om allt möjligt vid middagsbordet. Om jag själv får säga det så har vi lyckats bra med våra barn. Så stolta över dom.  Nej nu ska jag gå och packa upp varorna, vi har helghandlat. Skönt att ha det gjort. Vi hörs Kramisar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *