Vegetarisk mat

Ja nu har jag kommit på något jag ska göra, jag ska testa alla vegetariska pålägg. Ja som ni vet kommer jag ta det i en viss ordning. Vad är det med mig med att ta saker i ordning. Jag har iallafall börjat med något som ser ut som leverpastej och jag tyckte det var gott. Bra konsistens och färgen går åt det ljusbruna hålet. Trevlig förpackning och den ser även ut som den vanliga pastejen. När jag har ätit färdigt pastejen eller vad man nu ska kalla den så köper jag något nytt. Jag ska även försöka få Le att prova och höra hans kritiska utlåtande.


Om ni undrar vad det är som flyter runt i mitt te, så är det en liten bit ingefära. I Min första kopp te på morgonen har jag alltid en bit ingefära i. Har hört att det ska vara bra mot att förebygga förkylningar och halsont.  I morgon ska jag berätta för er om nästa sak jag ska testa eller göra. 

I dag har jag lekt lite med Instagram och fotograferat. Det är så kul att lära sig något nytt. Gå gärna in och följ mig på Instagram. Anetteronnow Nu är det dags för Kvällskoppen med något gott te i. Må så gott ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *