I dag har jag bakat

Jag brukar baka på lördagar men då vi köpte ett gott olivbröd från butiken ville jag vänta till det var slut. Så jag bakade brödet i dag och sen ska  brödet vila till i morgon. Så le och Ax får vänta. I dag har vi haft så fint väder men tyvärr så var vi tvugna att jobba ute i trädgården. Jag håller på att plocka in och fixa för hösten och kommande vinter. Det är faktiskt skönt att gå ute och fixa i trädgården, lite senare får vi ge oss ut på äventyr. Le har börjat att fixa med altangolvet. Svårt då vi har det så ojämnt. Vi får hoppas att vi hinner bli klar. Alltså vad tiden går nu är klockan redan elva och det är snart dags att gå och lägga sig. I morgon är det träning. Må så gott ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *