Nu kan hösten komma

I dag har jag rensat garderoberna och under tiden jag rensade kom jag att tänka på när barnen var små. Stackars dom jag tvingade dom alltid till att prova en massa kläder. Kunde dom ha dom gamla kläderna eller skulle dom vidare till nästa syskon eller slängas. Behövde vi köpa nya kläder och vad behövde vi. Tänk er själva fyra barn, det blev en hel del kläder att ta hand om. Så det gick lättare i dag när det bara var min egen garderob som skulle fixas och det som var extra roligt var att kläder som jag lagt undan för att dom var för små passade jag nu väldigt bra. En klänning som jag har saknat väldigt mycket passade mig nu. Jag sätter alltid på musik när jag städar eller rensar så jag rockade loss när jag passade mina kläder.Här ser ni när jag testar min klänning, jag har ett par blå skor som kommer bli så snygga till klänningen. Nu måste jag ringa till Pernilla för nu är det dags att klippa mig och om jag vågar så ska jag testa en ny frisyr. Ni får se sen.


Sen fick mina happysocks en egen fin låda. Nu ska jag bara köpa lite fler happy socks; Vi har just avslutat kvällen med en god pizza och en flaska rött från USA. 


Hoppas att ni har haft en bra dag. Vi hörs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *