I dag är det vår picard dag

I dag orkar vi inte laga mat och det är bara vi två hemma, så vad gör vi. Jo vi handlar på picard. Gud va svårt det är att bestämma vad man ska ha, det finns så mycket gott att välja på. Efter många djupdykningar i frysboxarna så bestämmer vi oss till slut. Det är fredag så då får det bli champinjoncrepes till förrätt och till middag tog jag cannelloni  med spenatfyllning och Le tog anka med grönsaker. Till efterrätt tog jag en liten liten tartelette med hallon och le tog crumble med äpple. Så just nu sitter vi som två uppsvällda grisar i soffan. 


Fick just en bild från Lu och Joh som sitter och äter en så god vegetarisk middag på en så bra vegetarisk restaurang i York. När vi besökte Lu åt vi där och jag var i happy land. Det var så gott. Så åker ni till york måste ni gå dit. Nu ska jag gå och mysa med mannen min. Hörs imorgon. Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *