Boost your business

I går var jag på ett så roligt event. Det började redan klockan 8 på morgonen vid München bryggeriet. När jag kommer fram är det en lång kö utanför men som tur är rör sig kön väldigt snabbt fram. När jag kommer fram inser jag att jag stod ihop med en hög av poliser. Fel kö. 


Sen kom jag rätt. Nästa sak som blev lite tokigt var när jag skulle bli fotograferad. Ja ni ser själv.


Nu kommer jag på


Aha något är fel.


Så där ja nu blev det rätt. Nu ska jag ut i stora folksamlingen och mingla runt lite och äta lite frukost. Jag träffade en jättetrevlig ung tjej som hade startat ett eget företag. Hon hjälper företag med  adwords och lite annat. Jag älskar när ungdomar går efter sin dröm och att det går bra för dom. Vi hade så roligt så vi hängde ihop hela tiden. Vi kanske ska anlita henne för att hjälpa oss med vår adwords. Det är så svårt eller tiden räcker inte till att sätta sig in i det och Den här branschen är aldrig fast det händer hela tiden något nytt. 


Nu var det dags att gå in och sätta sig och jag hamnade givetvis vid en pelare men den här gången gjorde det ingenting för vände jag på huvudet till höger hade jag en stor skärm så jag kunde se vad som hände bakom pelaren. Det var Kristin kaspersen som var moderator. Vi fick lyssna på många spännande människor. Proffs och även andra småföretag som berättade om deras resa. Jag förde anteckningar men det hade varit bra om man kunde ha fått en fil nerladdat med all bra information som man fick. Sen var det dags för lite pause.


Nästa runda var ännu mer intressant. Jag ska verkligen ge ett ärligt försök att använda mig av all information jag har fått. Tack för ett trevligt event nu har jag blivit så sugen på att gå på fler event. 

Jag och den unga tjejen promenerade sen tillsammans tillbaka till city hon skulle med tåget till Norrköping  och jag skulle gå och äta lunch på något trevligt ställe. Jag kände mig lite frusen så jag var sugen på en varm soppa så jag vet att café Voltaire har en god soppa. Så jag traskade dit och njöt av en god soppa. Det var så skönt att äta själv. Jag har verkligen börjat att gilla att vara mer med mig själv. 

2 svar på ”Boost your business

  1. Hur går det med all information du skall använda för att boosta your business!? Konstigt egentligen att man inte kan använda svenska när det är i Sverige företagandet är……
    Adwords…………….sökordsannonsering…….inte ballt nog eller!?
    Oj nu lät jag så gnällig som jag känner mig…hehehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *