I dag har det varit en riktig bra dag

Som ni vet gillar jag att brodera, så idag åkte jag till min broderiaffär. Den ligger utanför Solna centrum. Där fick jag en lång pratstund med Ajsha, butikens ägare. Jag fick alla mina trådar som jag behövde och vi pratade även om att sticka en nalle eller docka. Jag är lite sugen på att testa att sticka små djur för jag kan tyvärr inte virka. Min kompis har lovat mig att lära mig att virka men vi måste hitta tiden att träffas. Okej vi började sen prata om hennes jack Russel. Jag berättar att jag vill ha en ny hund men jag kan inte bestämma mig för vilken ras. Då händer något helt sjukt, hon erbjuder mig att komma in en lördag vid 12 tiden. Då ska jag få låna hennes hund ett par timmar. Hon tycker det kan vara en bra idé, så kan jag se hur en 8 årig jack Russel fungerar. Vilket bra intryck jag måste ha gett henne. 


Sen gick jag till mos för att träffa min kära dotter. Hon ville köpa lite nya inredningsprodukter, så vi gick runt och handlade lite nya saker. Jag fick min nya bh av henne och den är så snygg. Jag fick även höra att nu har den kommit in i vinröd. Bra att ha en dotter som extrajobbar hos hunkenmöller. Så nu måste jag ha en svart och en vinröd. Då har jag vit,blå,grå,svart och vinröd. 


Sen blev det en kopp te på espressohouse och lite mamma och dotterprat. Så mysigt det här borde vi göra lite oftare. Men nu Måste jag gå och lägga mig tidigt för jag ska vara på ett möte i morgon. Berättar mer om det. Må så gott Kramisar.

2 svar på ”I dag har det varit en riktig bra dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *