Ja idag fick vi besök av sonen hj

I dag är det måndag och det betyder ett corepass, så jag sitter här hemma och känner mig död. Tur var att sonen kom på besök, då blev det lite liv och rörelse. Då kan man inte sitta i soffan och beklaga sig. Nej det blev middag och en massa trevligt prat. Det händer mycket i hans liv, han ska ta ett stort beslut. Jag är så glad att jag inte är i hans kläder men så är livet du måste ta många svåra beslut. Det du alltid ska göra är när du väl tagit ditt beslut så titta inte tillbaka och ångra dig. Gjort är gjort. Gör det bästa av ditt val. 


Nu blir det en lång varm duch och i morgon ska jag träffa min dotter. Kul att träffa sina barn lite då och då. Kramisar 

4 svar på ”Ja idag fick vi besök av sonen hj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *