Då är söndagen snart slut.

I dag behövde vi åka och köpa lite fler brädor, så typiskt att vi saknade ett par brädor. Ja ja så är det alltid. Det är bara gilla läget. Precis som jag måste gilla och fixa med ean nummer för tredje gången. Le behövde även lite nya cykelgrejor så vi och Ax åkte till xxl, som ligger ute vid Barkarby. Tyvärr hittade han inte det han behövde. Så nu blir det till att beställa på nätet. 


Det är så konstigt för varje gång jag är där ute och det händer inte så ofta så är det dåligt väder. Jag gick runt och tittade lite men jag hittade faktiskt ingenting. Nu är vi hemma igen och jag fortsätter med mina ean nummer o le fixar med brädorna.


I morgon blir det träning igen men det är i morgon. Nu blir det lite te och lägga lite pussel. Kramisar.

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *