Jag såg ett bra tips på fb

Vilken härlig dag vi har haft. Älskar lördagsbrunchen och väldigt kul att sitta och prata med Ax . Kan livet bli bättre. Till något helt annat så läste jag om ett tips på fb. INGEFÄRA- tar bort slem från lungorna och hosta på bara en natt, särskilt bra för barn! 

Vårt förslag för att bli av med hosta och slem är att försöka naturliga hemlagade ingefärsplåster i stället för att ta hostmediciner.

Kokosolja

Honung

Gasbinda

Servett

Bandage

Mjöl

1. Blanda honungen och mjölet till en pasta. Lägg till lite kokosolja och lite färsk ingefärssaft.

2. Sätt pastan på en servett och slå in den med hjälp av en gasbinda.

3. Placera den på ryggen eller bröstet och fäst den med ett bandage. Därefter kan du gå och lägga dig.

Jag undrar om det kan vara bra mot astma. Det här ska man kanske testa. På morgonen lägger jag iallafall alltid i en liten bit ingefära i mitt morgontee.  Nej nu ska jag fortsätta att dricka vin och mysa. Kramisar 

4 svar på ”Jag såg ett bra tips på fb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *