När man tar med sig popcornen hem

I dag hade vi planerat att gå på bio, så vi hade fixat degen till spenatpajen dagen innan. Jag tyckte att vi skulle göra den helt färdig igår men le tyckte att den är godare när den är nygjord. Så vi gick efter le önskemål, det är ju han som ska laga den. Tyvärr så kom han så sent hem och det tog för lång tid att göra pajen, som jag sa. Dom filmerna vi ville se började redan vid åtta. Så vi tänkte att då åker vi till Mos och går runt och tittar i affärerna.  Det var en härlig känsla att bara gå där och inte känna att man letar efter något speciellt. Vi hamnade i en del inredningsaffärer, alltid kul att se vad våra  konkurenter säljer. Tyvärr hann vi bara köpa ett gäng coola strumpor till Le. På vägen till bilen går vi förbi bion och det är då vi får den smarta idén att vi köper filmpopcorn med oss hem. Så nu har vi precis sett ett avsnitt av lita på mig. Så bra. Jag hoppas att den heter så, jag har en förmåga att blanda ihop namn, fråga mina barn. Dom kan ibland bli helt tokig på mig.


Jag är lite orolig för Lu ska åka till London idag och som ni vet så sprängdes tidigare i dag en bomb i tunnelbanan. Typiskt att han ska åka idag. Han har lovat höra av sig när han kommer fram. Må så gott så hörs vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *