Hur jag tänker med min träning.

Jag är ingen träningsmänniska, jag gillar inte att träna så man blir svettig. Däremot gillar jag dold träning, det är nog därför jag alltid har gillat Montessori pedagogiken. I stället för barn lägger bamsepussel som dom kan göra hemma lägger dom världskartan. Dom har kul och på köpet får dom kunskap om länderna eller att små barn sitter och plockar ner små kulor i en burk. Där tränar dom penngreppet utan att veta om det. Så är det med min träning, jag kan bära och slita med att fixa i trädgården eller renoveringen och då är jag stark. Står jag på ett gym nja inte lika roligt. Så mitt tips till er som inte gillar att träna, ni kan faktiskt lura er själva. Bestäm er alltid för att ta trappan, ingen hiss eller rulltrappa längre. Ha som mål att gå 10 000 steg om dagen. Det tar lite tid men något måste man offra. Jag går till affären och handlar mat varje dag förutom när jag helghandlar. Har du möjlighet hoppa av en station tidigare och gå resten av vägen hem så gör det.  Tänk så här att gå och gåååååååå så mycket du kan. Tänk träning hela tiden. 


Den bästa träningen är att du rör på dig, hur du sen gör är ett avtal med dig själv. Gör det som du tycker är roligt. Jag gillar att dansa och lyssna på musik, så det är något jag ska göra. Såg att Friskis o Svettis har danspass, det måste jag testa. Skulle vara kul om ni kan berätta hur ni gör eller tänker med er träning. Jag kommer att fortsätta att gå mina 10 000steg, vi kan starta en klubb där vi peppar varandra. Säg till om ni vill att vi startar en 10000 steg klubb. Nu har jag jobbat färdigt för idag, vi kommer få in så mycket coola saker. Så kul. Må så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *