Min träning på måndagarna

Jag har ju berättat för er att jag har börjat med en ny träning och senaste gången jag var där passade jag på att fota korten som vi tränar efter. Åh det blev en lång mening. Jag saknar dock att träna två gånger i veckan som jag gjorde tidigare, så på måndag ska jag gå till Friskis och Svettis o anmäla mig.Dom här korten ligger utspridda på golvet, i en cirkel. Sen står vår ledare och säger att nu ställer ni er vid en station och kör i 40 sekunder. Det säger jag er att  ni kanske tycker att 40 sekunder låter lite men dom 40 sekunderna känns som timmar när man kör. Sen är pausen att ta sig till nästa station och sen är det dags igen. Vi kör två varv sen efter det blir det annan träning. Behöver jag säga att jag är död efter träningen och man kan inte fuska heller för vi är inte många i gruppen. Ledaren står även och tittar. Men vi har väldigt kul.

I dag har vi faktiskt redan varit och helghandlat och även fått med oss lite brädor hem. Helgen är räddad. Nu har vi både mat och brädor till pergolan. Vi tänkte faktiskt försöka att göra ett nytt försök att gå på bio i morgon. Vet dock inte vilken film och var vi ska gå.  Nu ska vi lyssna på Moa Herngren.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *