Mina små kaktusar

Jag har gått och tänkt mycket på avsnittet som jag lyssnade på igår så jag har känt mig lite låg idag. Dock kom jag iväg till mitt möte med astmasjukgymnasten och det är alltid lika roligt att träffa henne. Hon ger mig många bra tips hur jag ska få till att andas med magen. Har ni svårt för att andas med magen, för mig blir det jättekonstigt. Det är bara att träna sen kom vi även in på knipövningar och det är inte heller min grej. Fick ett bra tips, vill ni ha det så maila till mig. Det är viktigt att vi kvinnor gör det. Efter många skratt hos henne så gick jag sen och handlade. Till något helt annat som jag måste visa er. Jag är faktiskt lite stolt över mina kaktusar som står i badrummet. Jag tror att dom trivs bra där när vi duschar och håller på i badrummet, vem vet dom kanske gillar när vi sjunger. Det är bara två som är mina den tredje kaktusen är min äldsta sons. När han flyttade till york var ju inte det första han tänkte på att ta med sin kaktus. Så jag får ge min kärlek till den. Lite kul att han har stoppat ner en kul pinne.


Tillbaka till jobbet alla nya höstsaker ska in i butiken, sen ska jag hoppa in i myskläder och dricka en kopp te. Vi hörs

2 svar på ”Mina små kaktusar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *