Inte långt till tårarna

Medan vi sitter och jobbar lyssnar vi på en stark berättelse från Tommy Ivarsson. Hans berättelse om sin sjuka son. Det som dom har gått igenom ska ingen behöva göra. Så starkt av honom och berätta sin historia. Han var tydligen den sommarvärd som folket valt. Jag kan förstå detta. Den här familjen har kämpat i nio år och frågan om transplantation känns väldigt aktuell efter man har lyssnat på den här berättelsen. Har ni bestämt er för att donera. Jag tycker att man borde ha något system, där man får förklarat hur det går till att donera och att man kan få säga  ja eller nej till att donera. Vet inte hur men det kan säkert några kloka människor komma på. Tycker bara att alla ska få den informationen och en chanch att göra ett val. 

Det känns lite svårt att skriva något efter en sån här stark berättelse. Min första tanke är att man ska vara glad för det man har och njuta av livet. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *