Vill ha den här väskan

Jag ska inte gå i butiker, ser alltid något nytt jag behöver eller kanske att använda ordet behöver är lite fel.  Jag skulle kanske säga att jag vill ha en ny träningsväska. Jag tycker det är så kul att handla till mig själv och det är skönt att kunna tänka på sig själv. En liten fördel med att barnen har flyttat hemifrån. Man måste försöka att se det positiva i jobbiga saker. 


Nu är det svåra vilken färg är snyggast. Jag ska även titta runt efter flera väskor men dom här är starka kandidater. I dag efter träningen gick vi och tittade på Friskis och Svettis lokaler. Vi fick en privat rundvandring och Gud vad stort det hade blivit. Det sjuka är att det ska bli ännu större. Vi har bestämt oss för att testa en månad sen får vi se. Jag är ganska säker på att det kommer gå bra men det är min kompis som är lite tveksam.  Nu ska jag sätta mig och vila, dagens träning var tuff. Jag tog lite bilder på korten som vi använder vid träningen men det får ni se imorgon. Nu sitta o lyssna på sommarprataren och dricka te.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *