En lugn helg

Jag kan inte förstå att förra helgen var vi på bröllop. Det känns som det är längesedan vi var på bröllopet. Lite läskigt med tiden. Som jag sagt till er tidigare så har jag börjat att läsa om mindfullnes och jag kan säga er jag är frälst. Jag gör en övning varje dag, brukar göra den till solhälsningen. Jag ska titta på ett föremål och sen blunda och bara tänka på föremålet. Jag kan även lyssna på ljudet runtomkring mig och hur kläderna och jag känns. Alla tankar som kommer och det kan jag säga er att det kommer många tankar, svårt att koncentrera sig. När dom kommer ska man bara skicka dom vidare. Lättare sagt an gjort men det är bara att träna. Precis som allt annat man ska lära sig. Träna och aldrig ge upp.


Den här bilden tog jag ur boken, är det något ni känner igen. Jag har tänkt väldigt mycket på det här i helgen. Ska bli kul att fortsätta att läsa och bli duktigare. I morgon blir det iallafall träning och sen gå till Friskis och Svettis. En ny vecka och nya tag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *