Solhälsning

Jag har alltid varit intresserad av yoga men aldrig testat det. Så jag gick till biblioteket och lånade en bok om yoga. Det var inte vilken bok som helst utan yoga för seniorerna. Jag är väl inte riktigt där ännu men jag tänkte att man kunde börja mjukt. Jag har nu gjort solhälsningen ett par gånger och jag gillar det. Det svåraste för mig är andningen och att komma ihåg rörelserna. Men iallafall på måndag efter coretränningen går jag till Friskis och Svettis och ser om dom har yogaklasser. Här får ni se hur solhälsningen går till, jag har tagit bilderna från boken. Åh då kommer solen nej jag bara skojar med er. Det Känns skönt i hela kroppen att få sträcka ut sig. I dag blev jag förälskad i en väska men den visar jag i morgon. Nu ska jag dricka något gott och äta en glassbåt.

8 svar på ”Solhälsning

  1. Yoga för seniorer är som stretching ju………. då vill jag hellre ha kraftfullare träning och stretching. Ryggskolan med Towe jobbigt men så kul, gärna två gånger i veckan. Kanske en gång med Towe och en gång med Gunnar varje vecka….tokigt att man jobbar just på tisdagstiden. Har en jättebra bok ; Stretcha dig i form, tar med den i övermorgon så du får se. I morgon skall jag på afternoon tea i kärlekens och läsandets tecken på Görvälnssätter slott.
    Idag byggs det förråd……blir sååååååå bra!
    Kram K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *