Nu är det söndag och sista dagen på bröllopsfesten

Hej Jag måste bara berätta vad som hände när vi skulle åka taxi hem. E och B hade åkt hem tidigare på kvällen men vi andra ville dansa så länge som möjligt. När vi bestämde oss för att åka med taxin fick vi inte plats för oss alla så vi skickade iväg Hj . Undertiden vi väntade på nästa taxi pratade vi med en lycklig dansk småbarnspappa som sa att nu äntligen får vi sovmorgon. Lite roligt det var inte festen som var höjdpunkten utan det var att få sovmorgon. När vi kommer fram till hotellet, så till vår stora förvåning står Hj utanför och väntar. Han kommer inte in då dom har glömt att ladda hans kort. Han hade även ringt jouren som kom men då  behövde vi inte honom för nu kunde vi själva öppna. Nästa dag var det brunch och det var så god mat och Jag tror att jag aldrig har ätit en så god äppelkaka.vi kunde även lämna vår present. Där fanns ett presentbord som vi kunde lägga presenten. Sen kom vi på hur ska vi få tag i bilen den står ju där vi var på festen och inte nog med detta så hade min storebror tappat sina bilnycklar. De hade varit så smarta och tagit med sig två bilar för att slippa problem vid hämtningen av den andra bilen. Le fick lift av den andra broderns blivande fru och som tur var så hittade min storebror sina bilnycklar. Efter mycket puss och kramkalas så var vi ensamma igen.


Här sitter vi och väntar på att Le ska komma med bilen som tog väldigt lång tid. Han hade varit och tankat. När han väl kom tillbaka beslöt jag o bi att vi skulle gå med Lu till bussen. En konstig känsla att han inte skulle med men samtidigt tur för var han skulle sitta det vet jag inte. Tyvärr fick jag inte säga hejdå som jag ville för bussen stod där redan. Ja nu vet jag inte när jag får se honom igen. Inte så kul. Bilresan hem gick bra, vi körde en annan väg hem. När vi kom till Norrköping bestämde vi oss för att äta där. Bi hade ett bra tips på en pizzeria som han brukar gå till, jag tyckte det var sämst när man tänker på miljön. Såg väldigt tråkigt ut men Han brukar förstås bara hämta sin pizza. 


Som vanligt tog jag fel rätt, jag tänkte ta tonfisksallad men tar kebabrulle. Den var så stor så jag gav den till Bi så han kunde ha resterna till lunch nästa dag.

När vi hade lämnat av dom andra två kom vi äntligen hem. Borta bra men hemma bäst. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *