Fortsättningen på bröllopsfesten

Hej då fortsätter vi. Efter all lek o mingel var det dags att äta. Vi fick gå till en lada där dom hade dukat så fint. Det var lätt att hitta sin plats då dom hade hängt upp en tavla med bordsplaceringen. Vi fick sitta med våra barn förutom Lu som fick sitta vid ett annat bord. Vi fick sällskap av min andra storebror och hans familj, alltså ett väldigt trevligt bord.Sen blev det många roliga och trevliga tal under middagen. Både på svenska och danska. Det blev även en quiz. Deras kompisar var väldigt påhittiga av sig. 

Ser ni kortet som ligger på bordet, det var en sång som var skriven av hans mamma. Så fin. Hj fick en liten uppgift att hjälpa till med sången. Han sjunger i en kör så han  är väldigt bra på att sjunga.

Jag är ju ingen köttätare så jag åt bara lite av köttet. 

Förrätten var så goooood. I Love ITNi ser den här fina klänningen som An har på sig, jag  måste bara berätta för er att tyget och klänningen har hon gjort själv. Hon är en jätteduktig designer. 

Efter maten blev det dans och jag dansade fram till småtimmarna. Älskar att dansa. Dom bjöd på godis,dricka och nattamat. Dom hade  Ordnat allt så bra.

Mannen med de coola glasögonen är min coola son. Jag lånade också glasögonen. Dom gick laget runt.


Dom hade även fixat att det gick taxi till hotellet från klockan ett till tre. En mycket härlig dag, kväll och natt. 

Fortsättning följer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *