Min lördag

När vi kommer ner möts vi av en hotellfrukost. Åh så mycket gott det var. Vi satt och åt och småpratade om allt möjligt men vi kom på att syskonen fungerade ungefär likadant när det gäller att planera och bygga. Alltså ingen planering och supernoga med byggandet. Vi skrattade gott åt det. Vi fruar var också likadana, vi älskade planering och hade alltid nya projekt på gång. Efter frukosten gick vi ut och tittade på deras fina trädgård och då insåg jag att ett träd till behövde dom inte. Vi skulle köpt något annat. Det var iallafall kul att träffas och tack för allt.


Nu var det dags att åka till hotellet och börja att göra sig fin. Vi har en sån tur att dom var klara med rummen så vi kan komma in och göra oss i ordning.  Killarna tar ett och vi tjejer tar ett rum. 

Här ser jag ut som världens proffsfotograf.


Vi hade en sån tur med vädret.

När vi är klara kör vi bilen till bosjökloster och där möter vi alla trevliga människor. Min brorson gifter sig med en kvinna från Danmark, så där var många gäster från Danmark så jag fick verkligen prata danska. Miljön var som tagen ur en film. Allt var perfekt. Vi fick gott och dricka. I Danmark äter man tårtan först och efter det fortsatte vi att mingla runt. Sen blev det boule och krocket för dom som ville. Kan säga att jag har spelat bättre.
Så mysigt med ett utebröllop.


Här kommer två glada bröder.


Hans syster höll ett så fint tal om kärleken mellan brudparet. Så då åkte näsdukarna fram. Mitt under cermonimen började några fåglar kraxa. Det var lite kul och mindre kul var att några getingar som surrade runt brudparet. Som tur var försvann dom.
Den här tårtan var så gooooood. 


Här är klanen Sandell-Rönnow

Min fina son.


Se så fin min dotter är.


Så fina ni är .

Fortsättning följer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *