Min måndag och min fredag.

Hej på er, ja nu har det varit lite dött här, men jag har varit på bröllop i helgen. Vi åkte på fredagen och kom hem sent på söndagskvällen. Vi hade en hel underbar helg och nu tänkte jag berätta för er om resan.  Vad har vi gjort då. Ja vi kunde inte åka så tidigt som vi hade önskat oss för vi var tvungen att hämta vår kära dotter på jobbet. Det var hennes andra praktikvecka så hon ville inte gärna be om ledighet och det kan man ju förstå men som tur var så kunde vi hämta henne klockan tre. Så efter vi packat in våra saker i bilen och det kan jag säga er där var vi inte så smarta för vi hade köpt ett magnolieträd som var ca 1 m högt. Vi tänkte ge det till Le storebror som tack för att vi fick sova hos dom.


Det var inga blommor på vår men höjden stämmer nästan med bilden.  Inte så smart för när vi hade packat in allas väskor inser vi att jag får ha trädet hos mig. Så från Norrköping där vi hämtar yngsta sonen har jag ett litet träd hos mig och tre barn som sitter så trångt att dom får turas om att luta sig fram, för att kunna sitta lite bättre. Vi hade dock en trevlig nerresa och jag fick lite nostalgi känslor , för det kändes som när vi var på familjeutflykt med barnen när dom var små. Ni behöver inte oroa er för då hade vi en jättestor bil,så  i den bilen fick vi lätt plats med sju personer. Jag hade köpt dricka,,godis och kex men Vi stannade även vid Max och åt mat. Där fick jag smaka lite av Hj lyxmilkshake och Gud vad den var god. Det var faktiskt första gången jag har smakat en lyxmilkshake. 


Måste ha en sån i helgen.

Vi kommer fram väldigt sent men värdparet har varit så gulliga och dukat upp kaffe, smörgåsar och te och på tal om te så har hon en otrolig tesamling. Jag älskar att dricka te där. Hon har ett skåp fullt med ovanliga tesorter och häftiga burkar. Sen går ungdomarna och lägger sig men vi fortsätter och sitter uppe och pratar och myser. Vi ses inte så ofta så vi hade mycket att ta igen.

                                        fortsättning följer

Vill bara säga att idag var jag på mitt första corepass, så kul och så jobbigt. Jag kan berätta mer om det i ett annat inlägg. Godnatt på er 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *