När man verkligen går in för festen

Ja nu har jag fått en idé att le ska hitta en fluga eller en slips som ska matcha mina skor och även sjalen.  Det kunde väl vara coolt. Jag ska även matcha med nagellacket.


 Varför tycker jag att det är så kul att fixa o trixa inför bröllopsfesten. För det första är det kärlekens dag och vi träffar inte vår släkt så ofta då vi bor ca 60 mil ifrån varandra. Sen är det första bröllopet från den nya generationen. Det roliga är att han som ska gifta sig var med på vårt bröllop. När vi står framme hos prästen, så plötsligt står han där bredvid oss. Jag tror att jag kommer behöva en näsduk.


 Sen ska det även bli kul att göra något tillsammans med hela sin egen familj och det kan jag säga att det sker inte så ofta. Jag vet också att brudparet har lagt ner ett hästjobb med att fixa och då tycker jag att man själv ska försöka att göra sitt bästa. I dag ska vi fixa med deras present. Vi har den hemma men vi ska bara slå in den och skriva något på kortet. Det måste bli något fint. Jag vet ju själv att man sparar allt från sitt bröllop. Jag ska försöka att vara duktig på att fotografera under hela resan. Jag kommer nog göra någon typ av sammanfattning för nu ska jag iväg och ha kul.

2 svar på ”När man verkligen går in för festen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *