Jag har lyckats att få en växt att blomma en gång till.

Det här är otroligt min växt har överlevt och den har även kommit en ny blomma. Vad säger ni först ser jag knoppar på mitt olivträd och sen ser jag en blomma på en växt som jag har haft i två år.


Fråga mig inte vad den heter för det har jag ingen aning om. För mig är det en röd blomma. Det är samma sak när det gäller bilar, jag säger alltid att den var blå. Jag kan en del vanliga bilmärken men sen är det stopp för mig. Det finns ju så många bilar. Efter vi hade fikat med vår gäst fortsatte Le att måla och jag lagade en fiskrätt som jag aldrig har gjort tidigare. Jag gjorde en lag på vatten, vitvinsvinäger,lök,morötter och kryddor. Sen fick fisken koka upp lite och sen ligga och svalna i lagen. Det blev så gott. Hoppas att ni har haft en bra söndag. I morgon blir det nya tag. Kramisar från mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *