Så seg dag

Jag kände redan igår kväll att en liten förkylning ligger och lurar i hörnan. Dock tänkte jag att jag skulle börja en ny kurs på aktivera så här ska jag inte bli sjuk. Jag tänkte att jag får lift dit och hem och om jag tar det lite lugnt så ordnar det sig. Jag ska väl erkänna att jag har även tänkt på bröllopet i helgen. Men så ringer Ki och säger att hon är sjuk och inte ska gå på träningen, då gick luften ur mig. Jag orkar inte gå dit, träna och sen gå hem. Inte i dag, så jag stannade hemma. Vet inte hur många koppar te jag druckit under tiden jag har arbetat. Så idag har det inte hänt så mycket och nu vill jag ha mer te och bädda ner mig och lyssna på en sommarpratare. Vi hörs


Har ingen bra bild så jag tar en gammal bild på en kopp te. Må så gott så hörs vi. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *