Formex

Wow säger jag bara så mycket coola saker vi kommer få in. Jag önskar bara att dygnet har mer än 24 timmar. Det var kul att träffa alla fina leverantörer och det var en bra dag att välja att gå på formexmässan för där var inte så mycket folk. Är så kul att träffa alla som brinner för sina saker som dom har uppfunnit eller hittat ute på marknaden. Vi träffade två killar från tjekien som gjorde flugor i trä, ja jag vet att det låter konstigt men dom var jättesnygga. Vet att dom inte passar in i vårt sortiment men vi tittade på dom för vår äldsta sons intresse. 

Jag kommer att visa er nyheterna så fort vi har fått in dom i butiken. Som jag berättade för er så kraschade mina ean nummer, så när jag kom hem efter Formex fick jag ta tag i det igen. Med stor glädje . Nu iallafall sitter jag här och dricker ett glass rött och väntar på pizzan som le är och hämtar. Ska bli så gott. Må så gott o ha en kul lördagskväll. Vi skulle ha gått på en musikfestival, men vi orkade inte man blir trött efter en dag på Formex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *