I dag har det varit en väldigt lång dag och med mycket dötid.

I dag skulle jag gå till min sista träningspass med Tova. Det har varit en härlig men jobbig resa. Dock är jag så glad att jag hoppade på tåget. Nu vet jag att jag kan. Sen under min dötid gjorde jag lite ärende men tyvärr så hittade jag inget av det jag behövde. Jag letar efter en almanacka men jag vill inte ha 2018 utan jag vill ha 2017. Sen vill jag göra jättesmå hål i kartong men en sån sak som gör hål hittade jag inte. Mitt nästa möte var kl tre och nu var klockan typ ett så vad gör jag nu, min mage började kurra. Okej dags att äta så jag beställer in en vegetarisk burgar på burger king. Jag säger att jag ska ha med mig den och han säger att jag kan gå och sätta mig så kommer han med maten. Han pratade väldigt tyst och jag pratade väl väldigt skånskt , för nu skulle jag tydligen sitta där och äta. Det var faktiskt en härlig känsla att sitta och äta själv. Det är vanligtvis inget jag gillar men jag har märkt att jag har börjat mer att gilla att göra saker själv. 


Den var så god.

Mötet hos sjukgymnasten gick bra, jag fick lite hemläxa. Dom är väldigt glada för att ge läxor men iallafall så ska jag träna på att andas rätt. Jag ska lägga mina händer på magen och få dom att guppa upp och ner. Ni tycker att det låter lätt men för mig är det sjukt svårt att andas med magen. Sen sa hon att jag pratar mycket och använder långa meningar. Jag borde kanske andas mer eller säga mina saker med en kort mening hur nu det ska gå till. Jag lovade även att jag skulle ta mer av den andra medecinen. 

Det är farligt för mig att vara nära butiker, jag hittar alltid något jag vill ha. Nu hittade jag en snygg kostym. Jag ska dock suga på karamellen lite,  jag vet att jag ska ha byxorna men ska jag också ha kavajen. Det är frågan.


Puss och kram nu ska jag fixa en god kopp te och sen inte röra mig ur fläcken. I morgon blir det Formex. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *