I dag blev det lite tokigt.

Vi gjorde egen sparrissoppa och den var så god och väldigt enkel att göra. Hemmagjord soppa slår köpt soppa på fingrarna. Tanken var att vi skulle ha grillad bröd till men då tänkte jag att vi tar ett annat bröd som jag köpte på Lidl för ett tag sen. Tror att dom hade en Spanien vecka. Jag plockar fram och vi tar vår första tugga och vi båda två men det är socker på.

 

Ja att sitta och äta kakor till soppan hade vi inte tänkt oss, som tur var så köpte jag även dessa skorpor. Så vi blev mätta.Men just nu håller vi på att bli lite smått galna, jag har suttit i flera dagar och skrivit in siffror i ett exelark. När jag är nästan klar kraschar det. Så jag måste göra om det. Det som är jobbigt är att jag har en deadline. Den måste var klar till 1 september.  Så tillbaka och jobba. Hoppas att ni har haft en bra dag.

2 svar på ”I dag blev det lite tokigt.

  1. Tror jag skrattar på mig när jag läser din blogg……tokigare än så kan det väl inte bli!!!!!!!!! Jag menar med sockrat bröd och kraschat jobb……………..du som jobbat sååååå med EAN koderna. Roligt var det att läsa men jag tycker verkligen synd om dig så tråkigt att det gick så tokigt, stackars dig!!!!!……Tips; Du sparar möjligtvis inte jobbet varefter…………………hum!!!!????? Leif som kan data kan han inte försöka återskapa jobbet!? Hoppas det går att få till det innan deadline, håller flera tummar! Kram Kicki

    • Åh så gulligt av dig, ja jag har sparat flera gånger men det har blivit något knasigt. Tur i oturen så ska jag träffa leverantörerna i morgon så jag får se om dom kan hjälpa mig. Nej vi måste göra om det. Ha en fin kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *