Födelsedagsfest

I dag för 28 år sedan blev jag mamma för andra gången. Det är häftigt vad tiden har gått fort. Det känns som det var igår. Jag är så glad att han blev min son, kan inte önska mig en bättre son. 


Här är han tre eller fyra år, bilden är tagen från hans montessoriförskola. Det ser ut som han torkar något, kul för hushållssysslor har aldrig varit hans grej.

Nu har han blivit stor och vi är hembjudna på lite fika. Så efter vi hade ätit middag åkte vi och köpte en monstera. Jag tog även en piedestal och en skål från farmor med hem till honom. Han hade ju redan fått presenten av oss. Sen hade han önskat sig att jag skulle lägga upp hans gardiner, så det gjorde vi innan han bjöd oss på sin favorittårta. Kul alla i familjen har olika tårtfavoriter. 


Tyvärr missade vi vår dotter, hon var tvungen att åka hem tidigt. Vi hade iallafall supertrevligt. Tack fina du. 

2 svar på ”Födelsedagsfest

    • Ja det är taget av en riktig fotograf som kom och besökte montis. Du har kanske något liknande i din fotosamling. Jag vet inte vad tårtan heter, ja White lady är också min favorittårta. Jag har dock många favoriter då jag älskar tårta. Ja jag ska hälsa till honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *