I dag har jag rört mig 16,3km

Hej här kommer en hälsning från en död person. Jag lyckades igen att boka dubbelpass. Sen fick jag ingen skjuts dit utan jag fick först gå dit, sen träna och sen gå hem.  Jag gick även runt lite i centrum, vill hitta två lådor att ha tvättmedel i. Jag hittade bara en annan låda som jag ska ha till något annat. Lådor kan man aldrig få för många av. Tyvärr hittade jag inte lådorna till tvättmedlet. Innan jag skulle gå hem gick jag in till biblioteket och ställde mig i kö till boken lilla bageriet del två. Nu var det dags att traska hem och slänga i mig lite mat och sen åka till Zumban. Jag ska väl erkänna att idag var jag så nära på att hoppa över zumban för le kom hem lite försent men som tur var fick le iväg mig. I dag var det lika svårt men såååååå roligt. Ni måste testa.


Röd som en tomat. Här slutar jag mitt pass. Så nöjd med mig själv. Nu blir det lite jobb puss o kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *