Min helg

Vi hade faktiskt bestämt en tur till Ikea och det var det fler som hade gjort. Det är ju klart nu när skolorna börjar behövs det lite nya skrivbord och även lite nytt till hemmet. Vi ska ju snart till formexmässan och se vad nytt vi kan hitta till er. Okej vi hade iallafall frågat om H ville följa med och det ville han. Vilken vanemänniska man är för när vi kom till Ikeas ovanvåning hade dom ändrat på våningen och det tog ett tag innan man kände sig okej igen. Om jag gillar det, vet inte vad jag tycker, dom var inte riktigt färdiga med det. Dock såg bottenplan ut som alltid och det var skönt, man vill ju kunna hitta snabbt det man ska ha och vi hittade allt på listan som vi hade tänkt oss. H fick en sån snygg matta med sig plus lite annat.
Så här coola krokar hittade jag och så här trött blir man av ett besök på Ikea.

  Sen tog vi en luring med H, vi sa att vi skulle titta på tandborste och det skulle vi också men vi ville kolla vad han ville ha till födelsedagspresent. Han fyller på onsdag så han fick välja och det blev en köksgrej. Kan visa er den senare för vi ska hem till honom på onsdag. Han själv fick med sig en rakapparat och vi köpte en eltandborste, den vi har hemma håller på att ge upp. Dock hände något märkligt när vi skulle betala, då ville dom ha tvåtusen för tandborsten men vi sa att den kostar 1700kr. Det blev lite mummel och till slut kom chefen och sa att den kostar 2000kr och den var felmärkt. Jag som egen företagare hade sålt den för det pris som står där på hyllan och sen ändra till rätt pris, men så gjorde dom ej och det slutade med att vi köpte bara H present.

 Nu var det dags att fika hemma hos H. Mysig stund tillsammans med sonen. Sen var det dags får oss att helghandla för det hade vi ej hunnit med i fredags. Vi avslutade kvällen med att dricka mitt första vin från USA och Gud vad det var gott. Apothic red winemakers blend california. Det kommer vi att köpa fler gånger. Jag har fått en del frågor om mitt senaste köp av ljusstaken, så här kommer en bild på den.

En klassiker den finns även i andra färger, men vi tyckte den här var snyggast.

På söndagen hade le tagit på målarstället och målade och jag smet iväg för att köpa sjalen och skorna. Till min besvikelse hade dom inte skorna och jag som hade kunnat köpa dom på mos när jag var där senast men jag ville stötta centrum hemma. Jag fick iallafall sjalarna och lite annat men det visar jag lite senare. Efter middagen åkte vi en snabbis till mos och köpte skorna. Dock när jag skulle betala glömde jag bort min kod men som tur var var le där och kunde rädda situationen. Så vimsig man kan vara, jag tror jag vet varför det blev så här för jag har tre kort som jag ska hålla reda på. Det blir för mycket ibland.

Vi fick även lite tid att säga hej till dottern som i morgon börjar sin praktikplats på kronfågeln som digital strateg. Det har varit en bra men hektiskt helg så det var skönt att avsluta den med sommarprataren Linda Boström Knausgård. Jag lyssnar och syr samtidigt.

2 svar på ”Min helg

 1. Hej på dig kompis!
  Här kommer ett fint pris på tandborsten lite billigare än vad du sa….hehehe!
  Artikelnr: 268909
  Philips Eltandborste Sonicare DiamondClean HX9351/52 – Svart
  1679 kr
  När jag såg ljusstaken kom jag att tänka på en julljusstake i teak från 70 talet som vi hade, som min mamma skaffat. Här skulle det klistrats in en bild på den ( vet ju ej hur man gör )……….
  Den var tjusig din ljusstake.
  Han verkade trivas på Ikea Leif……………………..
  Ha det fint på zumban, jag skall kurera mig, känner mig förkylningsmosig. Jobbigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *