Säg något fint till dina vänner

Jag glömde berätta om en sak som hände igår efter min träning. Jag vandrade hem för att få mina steg och jag skulle även posta lite till kunderna och leta efter en sjal. När jag vandrar runt i centrum träffar jag en kvinna som det var väldigt längesedan vi hade träffats. Vi hade barn på samma förskola. Vi pratar lite om allt möjligt och att hon gillade mitt hår och ville ha tips på min frisör. Jag blev så glad att hon tyckte jag var fin och inte nog med den komplimangen så säger hon att det strålar om mig. Du ser ut att må bra och dessa ord värmde verkligen. Tänk om alla kunde vara så vänliga mot varandra, så tänk på det säg något snällt till personen du träffar. Du kan verkligen göra en bra sak. Jag ska iallafall göra det. 


Efter maten i dag slängde vi oss i bilen och åkte till mos, för jag har kommit på att jag har inga snygga skor till bröllopet. Dom jag hade tänkt använda är så fula, vad hade jag för smak. I början såg det lite mörkt ut men sen hittade jag tre par. Jag köpte ett par, och dom andra två tänker jag köpa imorgon när jag ska köpa sjalen. Vill gärna stötta affärerna här hemma. 


Skor kan man aldrig få för många av. Sen köpte vi papper och kort till blivande brudparet. Nu blir det en kopp te och ett fall för Vera. Dagen blev bra trots att jag vaknade fem i morse och hade världens energi, vad ja nu skulle använda den till klockan fem på morgonen. Puss o kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *