Först gör man en jobbig sak och sen har man det så mysigt. 

En gång om året blir jag kallad till min kära tandläkare, ja jag säger kära för hon är så trevlig och bra. Vi har kämpat ihop i många år. Vi är även i samma ålder och vi har nästan barn i samma ålder. Vi har följt varandra ett bra tag, fick även höra att hennes son har gift sig. Så det blir alltid mycket prat om livet. Jag är så glad för allt såg jättebra ut. Inga hål eller andra konstigheter.  Nu ska vi bara ut och köpa en ny eltandborste för vår gamla hänger på sista versen. Vi har dock inte riktigt bestämt oss för vilken vi ska ha. Jag köpte iallafall nya tandborstar till den gamla eltandborsten. Så här kände jag mig när jag gick ut från tandläkaren.


Den här hänger i väntrummet, så hade jag rökt hade jag tänt en segercigarr. Så glad blev jag.

Klockan är bara nio på morgonen så jag sätter mig på en bänk och solar och fryser. Vad är det med vädret. Det är iallafall ett perfekt shoppingväder och istället för ett klistermärke hos tandläkaren gav jag mig själv ett armband från Dyrberg/Kern. Ett armband som jag har varit sugen på att köpa. Det blev även ett par finshorts.  


Som ni ser har jag inte hunnit att packa upp armbandet. Jag såg även en cool grej som Dyrberg/Kern har börjat med. Du har en basring och sen kan du skruva av stenen och byta ut den mot en annan smart va. 


En sån här låda skulle man ha hemma. 

När jag provade shortsen  tog jag det här coola fotot. 


Min lunch blev en fiskburgare som jag åt i Kungsträdgården. Jag älskar att sitta och titta på alla människor som var där. Faktiskt var det mysigt att vara där själv, du har en sån frihet. Jag satt även och funderade på om jag skulle köpa en glass men jag hoppade över. Så En helt underbar dag som jag nu ska avsluta med att jobba lite. Jag har varit ledig under dagen, så då får jag ta igen det på kvällen. Må så gott 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *