Bloggögon

Hej sves

Vet ni vad jag har bloggat i mer än ett halvår och det är så kul. Det blir som en liten avkoppling att ta sig tid och sätta sig ner och  skriva något lite på kvällen. Man ser det som har varit bra eller det som har varit mindre bra just den dagen. Jag har även kommit på mig själv att när jag ser något ute så tänker jag direkt att det måste jag fota och berätta för er. Jag lär mig en massa nytt, ja det känns som jag  ser på livet med barns ögon. Till exempel efter träningen går jag alltid hem för att få mina steg och även uträtta lite ärenden. Jag får ju lift dit och ska vi hitta på något så åker jag med i bilen, tyvärr har vi varit lite dåliga på att ge oss ut på äventyr. Tror faktiskt att det har med vädret och att vi båda två har haft mycket att göra. Så i dag skulle jag handla och hämta min klänning på posten. Håll tummarna att den blir bra, för den jag fick hem igår var inte bra. När jag står i kön till posten ser jag det här och tänker direkt, det här måste jag visa er.


Hur många gånger har jag inte varit där och aldrig tänkt eller sett det här roliga budskapet.

Det var också lite kul, ni vet att jag har ett  fitbitarmband och att jag går 10000 steg om dagen. Så i dag fick jag det här i min mailkorg.


Mycket stolt över mig själv. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *