Titta vad jag hittade på olivträdet

På vår balkong står det ett olivträd och det är inte vilket olivträd som helst. Jag har faktiskt lyckats att hålla det i liv i två år. Jag har tagit in det när det blivit för kallt ute och låtit den stå i källaren. Sen har jag väckt trädet långsamt till liv igen. Jag har gett den lite vatten och kärlek och nu ger den tillbaka till mig. Jag har nämligen sett att det kommer två blommor och det har det aldrig gjort tidigare, jag är bara lite orolig att det inte kommer hinna komma någon oliv för vädret är inte det bästa. Jag vet dock inte när oliverna ska komma. Så duktig är jag med det gröna livet men som jag alltid sagt så har jag inga gröna fingrar. 


Tyvärr är jag tydligen inte någon bra fotograf heller, bilden blev inte så bra som jag tänkt mig. Hoppas att ni ser två små knoppar som är på väg.  Nu till något helt annat när vi skulle åka till företagsposten slängde Le av mig vid edsvikens konsthall, nu undrar ni säkert varför. För några dagar sedan såg jag i lokaltidningen att dom skulle ha ett zumbapass, så jag ville dit och titta. Det såg så roligt ut och jag fick en trevlig pratstund med instruktören. Hon sa att hon sett mig sitta där och le och digga till musiken, så nu har jag lovat att komma till nästa tisdag. Hon tyckte att jag skulle hoppa in direkt men vi var tvugna att åka hem och bygga och laga mat. Annars hade jag hoppat in. 


Kan ni se mig i det här gänget. 

2 svar på ”Titta vad jag hittade på olivträdet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *