Äntligen fick jag den

Hej alla kära läsare

Efter min träning idag hade jag en del saker som skulle göras. Först skulle jag till posten och skicka lite småpakett till kunderna. Sen skulle jag handla lite mat och det var inga större problem med det. Jag vet inte om jag har berättat att jag har varit ett par gånger på biblioteket för att låna en speciellbok, tyvärr så har den hela tiden varit utlånad. Men idag hände det som jag väntat på, jag går in med stora bestämda steg fram till bibliotekarien och säger med en mjuk stämma. Ja jag vet att boken ska komma in den 11 augusti men jag tänkte ändå höra om den kanske hade kommit in. Hon tittar på mig med ett varmt leende och säger, jag kan gå och titta i lådan med böcker som kommit in i dag från edsberg. Jag kryssar fingrarna och hoppas att min tur kommer och efter en stund kommer hon ut med en bok i sin hand, jag vill bara rusa fram och ta den ifrån henne. Nej då ska hon först kolla att det är rätt bok, jag dör vill ha boken nu. Efter en stund, som kändes som timmar fick jag äntligen boken. Jag gick ut med boken i väskan och tänkte, tänk om det är en dålig bok.  När jag kom hem blev det lite sen lunch och även fick jag smaka glassen som man ser hela tiden ute på sociala medier. En nyttig glass som var så god. Har ni smakat den ? 

10 svar på ”Äntligen fick jag den

  1. Men då….Anette!!!! Vad heter boken som du traktade så efter….det vill man ju veta som läsare till bloggen!? Och vad var det för glass du snackade om…..har ingen aning om vad det är som visas om glass i sociala media som du skrev! Du ser vad man har olika referensramar. Kram från Kicki….träningstaxi ägaren, hehe!

  2. Du må tro att vi har en liten raring här hemma nu…..lille Bumbi! Han är underbar plus att Osse är så förtjust i honom, han tror att det är hans brorsa fast i liten förpackning. Åh vad katter är mysiga. Vilken tid var det zumban höll på förresten!? Tjingeling från Kicki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *