Årets kräftskiva och min fösta riktiga följare.

Ja ni hörde inget ifrån mig igår men det var för jag kom hem så sent och var helt slut. Jag hade så ont i magen efter all skratt och ont i bena efter all dans. Jag älskar att dansa, finns det bättre träningsform. Jag har sett att det finns en danskurs för 50 + , är lite sugen på att kolla in den kursen. Nej nu kom jag av mig tillbaka till den roliga kräftskivan.  Våra kära grannar har en viss kärlek för tävlingar och att se hela sitt sällskap sitta som fågelholkar. Ni kan tänka er god mat och god dricka och på tal om god dricka så är jag helt galen i gajolsnaps. Fick smaka det igår och jag älskar det, i huvudet såg jag mig själv gå på systemet på måndag och köpa det. Tyvärr fick det bara stanna i mitt huvud för den finns bara i Danmark och Tyskland. Dock har jag så snälla grannar som har lovat att köpa en till mig nästa gång dom ska dit. Tillbaka till tävlingen,  Första tävlingen skulle du gissa på huvudstäder från konstiga ord.  Inte helt lätt men Jag blev så glad vi kom inte sist men vi kom inte heller först. Den andra tävlingen fick du höra en liten bit av musiken från serier och självklart skulle vi skriva vilken serie det var. En del var lätta men dom flesta satt man som ett frågetecken men den sista tävlingen var helt omöjlig. Vi får lyssna på kända låtar med finsk tangotakt, alltså allt lät ju likadant. Störtomöjligt att hitta den rätta rytmen när dom började sjunga. Min bordsherre sa att det kan ej finnas några deprimerade finnar för musiken var ju som om någon hade tagit något upppigande medel. Wow säger jag bara. Ja som vanligt en lyckad kväll men jag var dålig på att fotografera. Tack kära grannar för en helt galen fest.

Som ni ser hade dom fixat så fint. Om ni undrar vad le håller på med, så hittade han något att leka med. Han var bra sugen att ge sig själv en stöt. Det var ett sånt racket som man använder mot getingar men som tur var så behövdes det inte. 

En annan rolig sak är att jag fick min första följare igår. Tack vovebloggen , hoppas att du kommer bli nöjd. Ja jag vet att mina vänner läser. Nej nu ska jag fortsätta att städa lite, tyvärr blev det inget byggande på pergolan pågrund av vädret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *