Nu lyssnar jag på sommarpratarna

Har inte hänt så mycket spännande idag och det är också skönt att inte alltid ha något inplanerat. Jag har iallafall sytt färdigt bröllopstavlan, så nu saknar jag bara att montera den. I dag är det exakt fyra veckor kvar till bröllopet. Har dock inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra med den men jag visar när jag är klar med den. Jag sitter just och lyssnar på Harriet Andersson, kul att få ta del av alla sommarvärdernas historier. Man får nästan alltid höra något som jag blir väldigt förvånad över. Båda positiva och hemska historier, sen är det kul att lyssna på musik som man inte brukar göra. Jag gillar även att läsa biografier men tyvärr var det ett tag sen jag läste någon biografi. Får ta och ändra på det. Det är tur att man kan lyssna på sommarpratarna när man själv vill för jag har aldrig tid att lyssna på direktsändningen. Just nu har jag kommit till 2 juli. 


När jag lyssnar vill jag ha 100% fokus på berättaren och vem har tid och sätta sig och lyssna klockan ett på dagen. Inte jag iallafall. Nu är det dags att gå och lägga sig, jag får lyssna klart imorgon. Godnatt kära läsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *