Killarna är på bio och jag är på klänningsjakt

I dag var det första dagen som jag kände solen bränna rejält på min rygg när jag gick och handlade. Jag fick nästan tanken att nu är det för varmt men bara nästan. Lite roligt när jag hade valt ett recept höstpytt, det är en massa hackade rotfrukter. Nu när jag valde höstpytt och vi hade en härlig sommardag. Det började dock regna senare så det blev rätt iallafall.  Killarna ville se dunkirk och det ville inte jag.


Så jag fortsatte min klänningsjakt på mos, jag hittade en som jag gillade men tyvärr när jag visade den för killarna fick den tummen ner. Jag har inte hittat någon klänning men jag har hittat massa annat fint.


Ja dom var iallafall nöjda med filmen. Dags för en kopp te. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *