I dag har jag lämnat hjärnan hemma

Allt började på morgonen när jag skulle beställa hem två klänningar som kanske kan bli klänningen till bröllopsfesten men som sagt måste prova dom först. Tror ni att jag kunde beställa nej då klagar den på mitt personnummer och en massa annat strul. Jag hade en tid att passa så jag var tvungen att lämna allt i en enda röra. När jag går och väntar på min lift tycker jag åh vad lätt min träningsväska är och jag som har lämnat min hjärna hemma tänker inte mer på det. När jag kommer fram till träningen förstår jag varför väskan var så lätt, inga skor med. Tänk om jag hade kollat väskan och inte bara gillat att den var lätt. Sen under träningen ska jag sätta på en rem runt mina anklar, har gjort det många gånger men den här gången fick jag prova flera gånger innan jag fick på den. Min tränare och Ki fick iallafall ett gott skratt. Så går det när man lämnar hjärnan hemma. Sen hör en kund av sig att hon har svårt att beställa och vi inser att det är något problem med sidan. Inte så kul, hoppas att vi får hjälp snabbt. Vi hade även tänkt fortsätta med pergolan men det tyckte inte vädret för det öste ner. Så nu ska vi se ett fall för Vera och äta melon. Hoppas att min hjärna har hittat tillbaka så jag kan lösa mordgåtan. Ha en mysig fredagskväll. 


Dags att koppla in hjärnan

1 svar på ”I dag har jag lämnat hjärnan hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *